29 Μαρτίου 2024 / 11:23 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:23 πμ

Πούτιν σε Τραμπ: «Εχουμε τις καλύτερες πόρνες στον κόσμο»!

από fimotro

Νέες αποκαλύψεις που αυτή την φορά έχουν και πικάντικο τόνο από τον πρώην διοικητή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ για τον Ντόναλντ Τραμπ .

Εδωσε 15 σελίδες χειρόγραφων σημειώσεων π σε μέλη του Κογκρέσου την Πέμπτη. Σε αυτές ξεχωρίζει η αναφορά του Τραμπ στον Κόμεϊ ότι ο Πούτιν του είχε αποθεώσει την ομορφία των Ρώσων ιερόδουλων. Σύμφωνα με τον πρώην διοικητή του FBI η ατάκα του Τραμπ ήταν ότι ο Πούτιν του είχε πει ότι η Ρωσία είχε «από τις πιο όμορφες πόρνες στον κόσμο».

Επίσης αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ ήταν ενοχλημένος με τις φήμες ότι τον ήθελαν να έχει βρεθεί με Ρωσίδες ιερόδουλες λέγοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αφού έχει μία πολύ όμορφη σύζυγο.

Ο Τραμπ απάντησε μέσω Twitter γράφοντας ότι οι σημειώσεις του Κόμεϊ αποδεικνύουν μεταξύ άλλων πως δεν υπήρξε καμία συμπαιγνία με τη Ρωσία και καμία παρακώλυση των ερευνών:

«Τα υπομνήματα του Τζέιμς Κόμι μόλις αποκαλύφθηκαν και δείχνουν καθαρά ότι δεν υπήρξε καμία σύμπραξη και καμία παρακώλυση. Επίσης, διέρρευσε διαβαθμισμένες πληροφορίες. Ουάου! Θα συνεχιστεί το Κυνήγι Μαγισσών;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα