19 Απριλίου 2024 / 5:00 πμ
19 Απριλίου 2024 / 5:00 πμ

Γιατί ανακρίνεται ο γιος του ζευγαριού που βρέθηκε δολοφονημένο στη Λευκωσία

από fimotro

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο διπλό φονικό που συγκλονίζει από το πρωί της Πέμπτης τη Λευκωσία.

Oι αστυνομικές αρχές, στην προσπάθεια που κάνουν για να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kathimerini.com.cy, από τις πρώτες πρωινές ώρες η κυπριακή αστυνομία ανακρίνει τον μικρό γιο του άτυχου ζευγαριού.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το kathimerini.com.cy, από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων προκύπτει ότι το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση.

Πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι σημείωναν ότι πρόσφατα ο 15χρονος γιος τους έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει. Τα ίδια πρόσωπα ανέφεραν ότι ο ανήλικος έμαθε για την υιοθεσία από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.

Παράλληλα, ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό τους κληρονόμο.

Τέλος, η αστυνομία εξετάζει κατά πόσο υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς, με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα