28 Μαρτίου 2024 / 11:54 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:54 μμ

Στη φυλακή ο 21χρονος στην Μυτιλήνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε 5χρονη

από fimotro

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 21χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι σε χωριό στη Μυτιλήνη.

«Είμαι αθώος, δεν έγινε ποτέ τέτοιο περιστατικό» δηλώνει μέσω του συνηγόρου του σύμφωνα με το protothema.gr. Την ίδια ώρα, το περιστατικό καταγγέλλεται από την οικογένεια του κοριτσιού ότι έγινε πριν λίγες ημέρες. Η οικογένεια της πεντάχρονης τον κατήγγειλε ότι την παρέσυρε σε δωμάτιο του σπιτιού του, της έκανε επίδειξη των γενετικών του οργάνων και στη συνέχεια το 5χρονο κοριτσάκι τον ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα.

Το παιδί αποκάλυψε στη μητέρα του τι συνέβη

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που έγιναν γνωστά, το παιδί αποκάλυψε όσα συνέβησαν στη μητέρα του και αμέσως καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία. Το 5χρονο παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του κοριτσιού στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, υποστήριξε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από τα όσα του καταμαρτυρούνται και πως οι κατηγορίες είναι σκευωρίες των γονιών του παιδιού σε βάρος του.

Φωτογραφία: «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα