25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Κύπρος: Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος για τη δολοφονία του ζευγαριού

από fimotro

Νέα δεδομένα για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Κύπρο έρχονται στο φως της ημέρας.
Το ζευγάρι που σκότωσαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ ήταν ένας 60χρονος καθηγητής της Αγγλικής Σχολής και η 59χρονη υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Εντοπίστηκαν μέσα σε λουτρό αίματος στην οικία του στο Στρόβολο και ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας, δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης της οικίας. Αρχικές αναφορές σε ληστεία δεν επιβεβαιώνονται κάτι που σημαίνει είτε ότι είχαν κλειδιά είτε ότι κάποιος άνοιξε στους δράστες.
Η Αστυνομία έχει λάβει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Όπως διευκρίνισε στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες.
«Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση, προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης», τόνισε.

Οι έρευνες εστιάζονται εντός του χώρου της κουζίνας και στο πίσω μέρος της αυλής που οδηγεί στην κουζίνα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από ανήλικο παιδί, ηλικίας γύρω στα 15, που φέρεται να βρισκόταν στην οικία του ζεύγους και να διέφυγε στο σπίτι τους. Όπως αναφέρεται, το ζεύγος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού.
Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί παίρνουν κατάθεση από το παιδί που αρχικά είχε καταθέσει ότι μπήκαν κουκουλοφόροι στο σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως αναφέρεται, πρόσφατα ο γιος του ζευγαριού έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος. Ζητούσε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να μάθει ποιοι ήταν οι βιολογικοί του γονείς και γιατί οι θετοί δεν του είχαν πει την αλήθεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έμαθε για την υιοθεσία του από τους βιολογικούς γονείς του, οι οποίοι τον εντόπισαν πριν λίγο καιρό.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που ερευνά η αστυνομία είναι τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία σύμφωνα με την οποία το άτυχο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικός τους κληρονόμο. Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα