24 Απριλίου 2024 / 2:42 πμ
24 Απριλίου 2024 / 2:42 πμ

Ο Βηματοδότης περιγράφει το Πάσχα των δυο ερωτευμένων κυβερνητικών στελεχών

από fimotro
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πως πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα δυο πολύ γνωστά κυβερνητικά στελέχη (υπουργοί) δημοσιεύει σήμερα ο Βηματοδότης. Αντιγράφουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:
Ουδόλως με ενδιαφέρουν οι προσωπικές σχέσεις του καθενός ή της καθεμιάς, αλλά όταν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, τότε το πράγμα αλλάζει. Η ιστορία που θα σας περιγράψω αφορά το τετραήμερο (την περίοδο του Πάσχα) που πέρασαν δύο πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη στο ειδυλλιακό Πήλιο και συγκεκριμένα στο χωριό Καλαμάκι, όπου διατηρεί πατρικό σπίτι η γυναίκα του νέου ζευγαριού και που η θυελλώδης σχέση τους έγινε τελευταίως αυτό που λέμε talk of the town.
Προτού σας αναφέρω τι ακριβώς έγινε με το διάσημο αυτό κυβερνητικό ζεύγος στο Πήλιο, να σας ξεναγήσω λέγοντάς σας ότι το χωριό Καλαμάκι ή Πρόπαν βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Πήλιο, 32 χλμ. από τον Βόλο. Το όνομα Καλαμάκι το οφείλει στην ομώνυμη όμορφη παραλία, που απέχει 2 χλμ. από το κέντρο του χωριού, στην οποία αναβλύζει γάργαρο νερό από πηγή ανάμεσα στα βράχια. Οι κάτοικοι παλαιότερα συνήθιζαν να βάζουν ένα καλάμι στην πηγή ώστε να το χρησιμοποιούν ως φυσική βρύση για να πίνουν νερό. Τo δεύτερο όνομα Πρόπαν το οφείλει στη λέξη «Προπαντός».
Η ανάβαση του ζεύγους στο Πήλιο έγινε για καλό… σκοπό. Εγινε για να γνωρίσει ο άνδρας του ζευγαριού τα… πεθερικά του. Αυτό θέλησε η γυναίκα, αυτό έγινε. Αφού λοιπόν γνώρισε τα πεθερικά του (που έψησαν ολόκληρο αρνί για χάρη του), το κυβερνητικό ζευγάρι πέρασε μαζί τέσσερις ολόκληρες ημέρες και νύχτες. Με περιπάτους, με βόλτες στο φεγγαρόφωτο, με τσιπουροκαταστάσεις στην τοπική  ταβέρνα «Μέκκα», αδιαφορώντας για τα περίεργα βλέμματα των πελατών της ταβέρνας, αλλά και μιας πλειάδας βουλευτών της ΝΔ που βρέθηκαν εκεί και που (μάλλον από φθόνο) δεν τους χαιρέτησαν. Εκεί στην ταβέρνα μου λένε πως γνωρίστηκαν και με τον πρώην υπουργό της ΔΗΜΑΡ (και στενό συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη) καθηγητή Αντώνη Μανιτάκη με τον οποίο είχαν συζήτηση για την κατάσταση στην Οικονομία και την Ανατολική Μεσόγειο. Τώρα μετά το ειδυλλιακό τετραήμερο των δύο πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών τι νομίζετε πως απομένει για να υπάρξει αυτό που λέμε αίσιο τέλος; «Να γνωρίσει και η γυναίκα τα πεθερικά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα