29 Μαρτίου 2024 / 3:21 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:21 μμ

Και η Δούρου κατάλαβε ότι οι αλλαγές Σκουρλέτη παραπέμπουν στη δεκαετία του… ’50

από fimotro
Αιχμές κατά του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη που εξήγγειλε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 με απλή αναλογική, από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Η Ρένα Δούρου, μιλώντας στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ, που ξεκίνησε την Τρίτη 17 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, είπε ότι «η ιστορία της απλής αναλογικής είναι πολύ βολική για όλους αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε σήμερα με όρους του ΄50. Είναι εξαιρετικά βολική για την αδράνεια που έχει επιδείξει το υπουργείο Εσωτερικών για τις αλλαγές που απαιτούνται στην Αυτοδιοίκηση».
«Να δώσουμε τη μάχη για να έχουμε γνήσια αποτύπωση της ψήφου των δημοτών μας», ζήτησε η κυρία Δούρου. Και πρόσθεσε με έμφαση: «Μπορούμε εμείς στην Αυτοδιοίκηση να κερδίσουμε πριν από τα κόμματα την τοπική Δημοκρατία».
Νωρίτερα, η περιφερειάρχης είχε θυμίσει ότι τη δεκαετία του ’50 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήθελε την απλή αναλογική και ο Γεώργιος Παπανδρέου όχι.
Αιχμές όμως άφησε η κυρία Δούρου και για τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χθες (σ.σ. Βορίδης) είπε ψηφίστε εμάς και όλα αυτά που λέει η κυβέρνηση δεν θα γίνουν. Έχουμε εμείς κύριε Μητσοτάκη ανάγκη από τέτοια αντιπολίτευση που το μόνο που λέει ότι εμείς θα καταργήσουμε αυτά που κάνει η κυβέρνηση;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα