28 Μαρτίου 2024 / 6:20 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:20 μμ

Σύμπλεγμα Τσιτουρίδη με τον Καραμανλή – Έβγαλε ανακοίνωση επειδή δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής!

από fimotro
Δεν μπορεί να ξεχάσει όπως φαίνεται την αποπομπή του από την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή ο τέως υπουργός και λαγός της Λίγκας του Βορά (πρόσφατα ανακοίνωσε πως κάνει κόμμα) Σάββας Τσιτουρίδης. Δεν εξηγείται αλλιώς η σημερινή του επίθεση προς τον πάντοτε μετρημένο κι ενωτικό τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή με αφορμή δηλώσεις του δεύτερου πως “η ΝΔ λέει λίγα και είναι προσεκτική”. Το μένος Τσιτουρίδη φυσικά δεν έχει να κάνει με τον 43χρονο Κώστα Καραμανλή. Αφορά σε μια συνολική επίθεση που εξαπολύουν κέντρα της “Μακεδονικής φάλαγγας” που το τελευταίο διάστημα στήνεται κατά της οικογένειας Καραμανλή στο σύνολο της, επειδή οι τελευταίοι δεν συναινούν σε σχέδια διάσπασης του κόμματος της ΝΔ κι επειδή επιλέγουν  υπεύθυνη στάση.
Όσο κι αν κάποια κέντρα βολεύονται με το να πιπιλάνε πως οι Καραμανλήδες στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, η αλήθεια είναι πως ουδέποτε έχει δοθεί κεντρική γραμμή για κάτι τέτοιο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζεται στις βασικές του επιλογές, αν και με τρόπο κριτικό.

Όλοι εξάλλου γνωρίζουν πως το κομματίδιο Τσιτουρίδη δεν έχει καμία τύχη και πως δημιουργήθηκε όπως κι αυτό της Κατερίνας Παπακώστα για να ενωθούν υπό μια θολή, δήθεν μακεδονική σημαία. Επίσης δεν είναι τυχαίος στόχος ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα. Πρώτον διότι οι …Μακεδονομάχοι φοβούνται να πλήξουν ευθέως τον ευεργέτη τους α’ εξάδελφο του βουλευτή Σερρών τέως πρωθυπουργό αλλά κι επειδή ο Κώστας Καραμανλής ο Γ’ έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική και κυρίαρχα με το Μακεδονικό ζήτημα και τα εθνικά θέματα. Όλοι αναγνωρίζουν στον βουλευτή πως ήταν ο πρώτος που με δηλώσεις αλλά και τη συμμετοχή του στα δύο συλλαλητήρια τάχθηκε κατά της λύσης που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προωθούσε για το Σκοπιανό, πως συμμάζεψε τη ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση και πως γενικά παρουσιάζεται απέναντι στις επιδιώξεις δημιουργίας κόμματος στα δεξιά της παράταξης. Ενός κόμματος που έχει βρει εσχάτως πολλούς λαγούς όπως ο γνωστός για την παράτυπη μετεγγραφή του υιού του τέως υπουργός της ΝΔ Σάββας Τσιτουρίδης.
Ένας πολιτικός που οι συμπολίτες του τον έθεσαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και που τώρα επιτιθέμενος σε έναν Καραμανλή νομίζει – τρομάρα του – πως ασκεί πίεση στο κεντροδεξιό μακεδονικό ακροατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα