28 Μαρτίου 2024 / 9:57 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:57 πμ

Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα

από fimotro

Για ακήρυχτο πόλεμο στο Aιγαίο από το 1974 έως σήμερα έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους από το Τατόι όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο συνέδριο για την αεροπορική ισχύ που διοργανώνεται σήμερα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τους Τούρκους αξιωματούχους που τον στοχοποιούν στις δηλώσεις τους ο κ. Καμμένος δήλωσε «οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα, τους εύχομαι καλές εκλογές».

«Από το 1974 η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Εμείς σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στο δικό μας εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», σημείωσε.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε «έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτά είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα