19 Απριλίου 2024 / 10:20 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:20 μμ

Έρχεται η εξόφληση οφειλών με κάρτα μέσω Taxis

από fimotro

Απόφαση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για να μπορούν οι φορολογούμενοι να πληρώνουν με πλαστικό χρήμα όλες τις φορολογικές οφειλές απευθείας στο δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade) υπέγραψε ο διοικητής της Αρχής, Γ. Πιτσιλής. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΑΑΔΕ, εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης, που υπέγραψε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μέσω της οποίας η ΑΑΔΕ θα παρέχει στους φορολογουμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν βεβαιωμένες αρρύθμιστες οφειλές, Φυσικών και Νομικών προσώπων, με τη χρήση καρτών πληρωμών.

Η πληρωμή θα πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας, «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, στη διαδικτυακή πύλη της Α.Α.Δ.Ε.

Με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία, αναμένεται η δυνατότητα πληρωμής πολλών οφειλών σε μία συναλλαγή, και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι οφειλές θα πιστώνονται άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα