17 Απριλίου 2024 / 1:03 πμ
17 Απριλίου 2024 / 1:03 πμ

Καλύτερη ομάδα η Ζαλγκίρις, με καλύτερο προπονητή και καλύτερους Αμερικανούς

από fimotro

Μόνο με ένα Σπανούλη δεν μπορείς να πας στο Final Four. Θα χάσεις και εντός έδρας γιατί φέτος δεν έγιναν σοβαρές κινήσεις σε Αμερικανούς και η διοίκηση επέμεινε να πιστεύει στον προπονητή Σφαιρόπουλο. Μοιραία λοιπόν μια νεανική ομάδα με μικρότερο μπάτζετ, καλύτερους Αμερικανούς και πολύ καλύτερο προπονητή να κερδίζει τον κουρασμένο και χωρίς συστήματα Ολυμπιακό τον οποίο κέρδισε δίκαια για τρίτη φορά φέτος! Όπως περιγράφει το sport-fm, παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Σπανούλη, χάρη στον οποίο το ματς πήγε στην παράταση (72-72 κ.α.), οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 87-78 από τη Ζαλγκίρις, στο ΣΕΦ. Αν και είχαν διαφορές ασφαλείας οι Πειραιώτες στο παιχνίδι, οι Λιθουανοί τους «πόνεσαν» με τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και τα μεγάλα σουτ από την περιφέρεια, όταν η μπάλα «έκαιγε», με αποτέλεσμα να τις ανατρέπουν. Στο έξτρα πεντάλεπτο, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους ήταν πιο φρέσκια απέναντι σε έναν «σκασμένο» Ολυμπιακό και έτσι πήρε το «διπλό».
Ο αρχηγός τελείωσε το ματς με 25 πόντους και 9 ασίστ, με τον Πρίντεζη –επηρεασμένο από την απραξία- να είχε 12 και τον Παπαπέτρου να είχε 11. Φανερά ανέτοιμοι και οι άλλοι δύο τραυματίες Τιλί και Στρέλνιεκς, ενώ για άλλη μία φορά έκανε… μπαμ η τεράστια απουσία του Παπανικολάου. Μάλιστα, με ενοχλήσεις στο γόνατο, από το πρώτο δεκάλεπτο, έπαιζε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Από τη Ζαλγκίρις, κορυφαίοι ήταν οι Ντέιβις και Πάνγκος με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, με τον Μιλάκνις να είχε 16, αλλά να πετυχαίνει μεγάλα σουτ σε καθοριστικά σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα