25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η πτήση του τρόμου: Έσπασε το παράθυρο αεροσκάφους!

από fimotro

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι 144 επιβάτες εσωτερικής πτήσης της εταιρείας Southwest Airlines. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Ντάλας, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει…

Ήταν περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωση όταν εξερράγη ο αριστερός κινητήρας του Boeing 737. Από την έκρηξη, συντρίμμια χτύπησαν την άτρακτο του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να σπάσει ένα παράθυρο. Αυτό προκάλεσε αναρρόφηση στην καμπίνα, καθώς τη στιγμή της έκρηξης το αεροπλάνο είχε ανέβει σε υψόμετρο 10 χιλιομέτρων!

Στο κάθισμα δίπλα από το παράθυρο που έσπασε μετά την έκρηξη καθόταν η άτυχη 43χρονη Τζένιφερ Ρίορνταν. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά έξω από το αεροσκάφος! Δυο επιβάτες αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να την τραβήξουν ξανά μέσα, αλλά είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

«Ένας κύριος με καουμπόικο καπέλο έτρεξε στις μπροστινές σειρές και άρπαξε τη γυναίκα για να την τραβήξει ξανά μέσα (σ.σ. στο αεροπλάνο). Δεν μπορούσε μόνος του και ένας άλλος κύριος τον βοήθησε», δήλωσε ο επιβάτης Άλφρεντ Τάμλινσον.

Σύμφωνα με άλλον επιβάτη, η άτυχη 43χρονη είχε βγεί σχεδόν η μισή από το αεροπλάνο!

Αμέσως μετά την έκρηξη, έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου. Εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου και πανικού. «Όλοι έκλαιγαν», είπε ένας από τους επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα