20 Απριλίου 2024 / 11:32 πμ
20 Απριλίου 2024 / 11:32 πμ

Οι εποχές με τους μισθούς των golden boys έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κύριε Αντωνιάδη

από fimotro

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε χθες με δηλώσεις του στη Nova ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, καλώντας τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει τις ευθύνες του, χρησιμοποιώντας όμως βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Πρέπει να κόψει το λαιμό του ο μεγαλομέτοχος να κλείσει αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατόν. Ούτε καν συζήτηση να γίνεται για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού λόγω αδειοδότησης. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Αντωνιάδης στο συνδρομητικό κανάλι.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι η καλύτερη, όμως πρόσωπα σαν τον Αντώνη Αντωνιάδη, που έχουν μεγάλη σημασία και βαρύτητα για την ιστορία της ομάδας, θα ήταν πιο φρόνιμο να είναι περισσότερο προσεκτικά στις δηλώσεις τους για επιχειρηματίες που αντικειμενικά έχουν βάλει τα λεφτά τους σε έναν σύλλογο, παρά να καταφεύγουν σε τέτοιες ολομέτωπες επιθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα