19 Απριλίου 2024 / 7:02 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:02 πμ

Δυσαρεστημένοι οι συντηρητικοί Νεοδημοκράτες της Α’ Αθήνας με την ιστορία της Μπαλατατσινού

από fimotro

Σε μια κανονική χώρα και υπό κανονικές συνθήκες οι προσωπικές επιλογές δεν θα έπαιζαν κανένα ρόλο για έναν πολιτικό. Εδώ όμως είναι… Ελλάδα και τα προσωπικά ζητήματα διαμορφώνουν ενίοτε και τις πολιτικές ισορροπίες. Ο Βασίλης Κικίλιας άργησε να αντιληφθεί την πολιτική ζημιά που υπέστη στο συντηρητικό ακροατήριο της ΝΔ στην Α’ Αθήνας από την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού. Κανένας Νεοδημοκράτης δεν έχει τίποτα με την κοπέλα, έχουν όμως με τον τρόπο ζωής που ζούσε την δεκαετία του ’80 ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος. Έναν τρόπο ζωής τον οποίο χρεώθηκε ο Κικίλιας ενώ δεν είχε απολύτως καμία σχέση με αυτόν! Γενικά ο Βασίλης Κικίλιας έχει χάσει την δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια στους ψηφοφόρους της ΝΔ. Αντί να προστατευθεί από κακοτοπιές και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ, συνέχισε να υποστηρίζει έναν τρόπο ζωής που ως εκπρόσωπος Τύπου αποδοκιμάστηκε και απομακρύνθηκε σωστά από τον Κ. Μητσοτάκη. Το περίεργο είναι ότι συνέχισε να υπηρετεί το ίδιο μοντέλο. Θέλει προσοχή η πολιτική. Και ο Κικίλιας δεν το κατέχει το σπορ όπως φάνηκε στην τελευταία περιπέτεια με τις προσωπικές του ιστορίες.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και ο βουλευτής της ΝΔ έδειχναν στα καλύτερά τους, ενώ μάλιστα οι δυο τους είχαν μετακομίσει κάτω από την ίδια στέγη, στο κέντρο της Αθήνας, με τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η σχέση τους όλο και σοβαρεύει. Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, ο Πέτρος Κωστόπουλος έπαιξε ρόλο στο χωρισμό τους και ήταν μία από τις αιτίες που το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους.

«Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι. Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για να είναι κοντά στον Μάξιμο, τον έκανε να σκεφτεί να μετακομίσει κι εκείνος στο κέντρο. Όμως, το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη. Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Όσον αφορά στις φήμες περί επανασύνδεσης της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Down Town «είναι εντελώς ψευδείς, μιας και άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης μας τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι σχέσεις της Τζένης και του Πέτρου παραμένουν τυπικές και υφίστανται λόγω των παιδιών και κυρίως λόγω του Μάξιμου. Και, η μετακόμιση του Πέτρου απέναντι τους είχε το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις στη σχέση».

Σ.Σ. Fimotro: Γενικά ο Κικίλιας δίνει την εικόνα του επιπόλαιου βουλευτή. Ενώ είναι καλό παιδί, η μετριότητά του στην πολιτική προσέγγιση και η ελαφρότητά του στα προσωπικά του τον αποδυναμώνουν και αυτοκτονεί. Μεγάλο παιδί είναι ας πρόσέχει απο εδώ και πέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα