29 Μαρτίου 2024 / 11:14 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:14 πμ

Survivor-διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος παίκτης φεύγει

από fimotro

Το Survivor επιστρέφει σήμερα στους δέκτες μας μετά από δύο ημέρες αποχής και επανέρχεται στις κλασσικές του εβδομάδες με 5 επεισόδια! Σύμφωνα λοιπόν με αρχικές πληροφορίες απόψε δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Φαμάκη από το ριάλιτι επιβίωσης! Το μοντέλο έχει φτάσει στα όριά του εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως πλέον παίρνει την μεγάλο απόφαση!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Διάσημοι εναντίον Μαχητών στο καλύτερο έπαθλο της εβδομάδας, αφού εκτός από τροφή τους εξασφαλίζει και την άνεσή τους για επτά ημέρες! Στο σημερινό επεισόδιο οι Μαχητές θα στερηθούν ξανά τις υπηρεσίες της Μελίνας, ενώ κατά την διάρκεια του αγωνίσματος θα τραυματιστεί σοβαρά ο Νικόλας Αγόρου, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ!

Παρόλα αυτά πιστεύουμε πως ο ΣΚΑΙ θέλει να παραπληροφορήσει λίγο το κοινό, για να μας δώσει μια εντύπωση ότι οι Διάσημοι είναι εκείνοι που κερδίζουν, ωστόσο το Athensmagazine.gr δίνει ως φαβορί για απόψε τους Μαχητές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα