19 Απριλίου 2024 / 5:51 πμ
19 Απριλίου 2024 / 5:51 πμ

Ξανά σε πλειστηριασμό το ιστορικό ξενοδοχείο Hydra Beach

από fimotro

Για τις 25 Απριλίου έχει προγραμματιστεί ο νέος πλειστηριασμός του ξενοδοχείου Hydra Beach και των δύο όμορων σε αυτό εκτάσεων στη Θερμησία απέναντι από την Ύδρα, με την τελευταία απόπειρα εκποίησης -στις 21 Μαρτίου- να είναι άγονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ξενοδοχείο ενδιαφέρονται επενδυτικά σχήματα του εξωτερικού, όμως η τιμή εκκίνησης, ύψους 27,8 εκατ. ευρώ, ενδέχεται -και αυτή τη φορά- να κρατήσει μακριά τους υποψήφιους πλειοδότες.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Ερμιόνης- Γαλατά, έχει δυναμικότητα 343 δωματίων και αποτελείται από 659 κλίνες. Μαζί με αυτό η Eurobank εκποιεί δύο παρακείμενα ακίνητα καθένα από τα οποία έχουν εμβαδόν 213 στρέμματα και πέντε στρέμματα, με τιμή πρώτης εκκίνησης 727,7 χιλ. ευρώ και 56,7 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017 οπότε το ξενοδοχείο είχε προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό, για πρώτη φορά, το τίμημα εκκίνησης ανερχόταν σε 19,2 εκατ. ευρώ, ήταν δηλαδή μειωμένο κατά 8,6 εκατ. ευρώ.

Τα τρία ακίνητα φέρουν υποθήκες συνολικής αξίας περίπου 24 εκατ. ευρώ.

Η Eurobank βγάζει σε πλειστηριασμό τον Νοέμβριο του 2018 και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία του ξενοδοχείου, με συνολική τιμή εκκίνησης περίπου 526 χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, εκποιείται το σύνολο των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, όπως χρηματοκιβώτια δωματίων, καθρέπτες, καρέκλες, κομοδίνα, ηχεία, πιάτα κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα