24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Χαλαρός ο Ασαντ μετά την επίθεση στη Συρία

από fimotro

Ανετος και χαλαρός παρά την επίθεση που δέχτηκε η Συρία από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία εμφανίστηκε ο Μπασάρ αλ Άσαντ που πήγε κανονικά στο γραφείο.

Στο πλαίσιο του «πολέμου» της προπαγάνδας, η κυβέρνηση της Συρίας θέλησε να στείλει μήνυμα… ανθεκτικότητας. Άλλωστε, το 8 δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της συριακής προεδρίας στο twitter, συνοδεύεται από το εξής μήνυμα: «Το πρωί της ανθεκτικότητας» .

Το βιντεο  δείχνει τον Σύρο πρόεδρο, κοστουμαρισμένο, «ατσαλάκωτο» και με έναν χαρτοφύλακα στα χέρια, να περπατά, μέρα και να μπαίνει σε ένα κτίριο. Η είσοδός του είναι μαρμάρινη. Περπατά ήρεμος. Σαν να μην έχει δεχτεί η χώρα του επίθεση. Σαν να μην είναι βυθισμένη εδώ και επτά χρόνια σε έναν εμφύλιο πόλεμο.

Άλλη μια μέρα στη δουλειά. Αυτό είναι το μήνυμα του Άσαντ. Ο οποίος, όπως λέγεται, από την Παρασκευή είχε ζητήσει καταφύγιο σε ρωσική βάση. Είναι άγνωστο αν το βίντεο είναι σημερινό. Αν δεν έχει τραβηχτεί σε ανύποπτη στιγμή και στο πλαίσιο της προπαγάνδας δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο Άσαντ δεν μιλάει. Απλά περπατάει. Ήρεμος. Χαλαρός. Είναι άλλωστε άλλη μια… μέρα στη δουλειά…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα