26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Τύπος της Καταλωνίας: «Η Ρεάλ στην κλοπή του αιώνα»

από fimotro

Με τον διαιτητή που έδωσε το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά εις βάρος της Γιουβέντους τα έχει ο καταλανικός Τύπος.

Οι Καταλανοί «βράζουν» για τον τρόπο με τον οποίο προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League και φωνάζουν για τον Μάικλ Όλιβερ, θεωρώντας ότι έδωσε την πρόκριση στους Μαδριλένους με ανύπαρκτο πέναλτι.

«Η κλοπή του αιώνα» είναι ο τίτλος της καταλανικής Sport, η οποία προσθέτει πως ο διαιτητής ανακάλυψε ένα πέναλτι με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά. Μάλιστα χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την αποβολή του Μπουφόν στη φάση του πέναλτι για διαμαρτυρία.

«Μάστερ στη διαιτησία» γράφει από τη μεριά της στο πρωτοσέλιδο η Mundo Deportivo, η οποία τονίζει ότι η Ρεάλ προκρίθηκε με τον τρόπο που συνηθίζει, με ένα πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα