28 Μαρτίου 2024 / 8:31 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:31 μμ

Όλα να τα… περιμένουμε!

από fimotro

Προημιτελικά Γιουρόπα Λιγκ, πράξη δεύτερη. Oι περισσότεροι πριν τον άθλο της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έλεγαν πως σίγουρα έχουν προκριθεί για τα ημιτελικά της διοργάνωσης οι Λάτσιο, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ και όλα είναι ανοικτά στο ζευγάρι Μαρσέιγ – Λειψία. Πόσο σίγουροι είμαστε για αυτό όμως; Οι “τζιαλορόσι” απλώς ήρθαν για να μας υπενθυμίσουν ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και ο “μικρός” δεν είναι πάντα… καταδικασμένος απέναντι στο “μεγάλο”. Τουλάχιστον έδωσαν την αίσθηση και στον απλό φίλαθλο που θα παρακολουθήσει τα ματς, ότι ίσως να μην έχει κριθεί και τίποτα. Αν όντως συμβαίνει έτσι και στην πραγματικότητα, μόνο οι πραγματικοί πρωταγωνιστές μπορούν να το αποδείξουν και θα το μάθουμε το βράδυ.

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών πριν ακόμα και τον πρώτο αγώνα ήταν το Μαρσέιγ – Λειψία και αυτό επιβεβαιώθηκε και από το σκορ. Οι “ταύροι” επικράτησαν με 1-0 επί των Γάλλων, με ένα γκολ που πέτυχε ο Βέρνερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Σίγουρα πολύ καίριο σημείο, αφού οι φιλοξενούμενοι εκεί που πίστεψαν ότι θα πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια, είχαν να διαχειριστούν το μειονέκτημα που τελικά έμεινε μέχρι τέλους. Μικρό το κακό, βέβαια, για την ομάδα του Γκαρσιά, ο οποίος όμως θα προτιμούσε να είχε πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ. Προσεκτικό αναμένεται το αποψινό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αφού όποια πετύχει γκολ σίγουρα θα αποκτήσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Διάβασε στη συνέχεια τι έγινε και στα υπόλοιπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα