26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Πάνω από 180 οι νεκροί από την αεροπορική τραγωδία

από fimotro

Τουλάχιστον 181 άτομα σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή, όπως μετέδωσε ο ιδιωτικόςτηλεοπτικός σταθμός Ennahar και όπως επιβεβαιώνεται από το υπουργείο Αμυνας της χώρας ενώ σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται τοπικές πηγές, ο αριθμός των νεκρών πιθανόν να ξεπεράσει τους 200.
Το αεροσκάφος κατευθυνόταν στην πόλη Μπεσάρ και φέρεται ότι μετέφερε στρατιωτικούς με τις οικογένειές τους. Ωστόσο, συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες τόσο για τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων όσο και των θυμάτων.

Ενδεικτικά, τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πάνω από 100 άτομα, ενώ το πρακτορείο Sputnik κάνει λόγο για 200 επιβαίνοντες. Επικαλούμενο, δε,  το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μεταδίδει ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Tο κρατικό πρακτορείο της Αλγερίας κάνει λόγο για πάνω από 100 νεκρούς, ωστόσο, η εφημερίδα Atlas Times, η οποία ανήρτησε στο Twitter την πρώτη – όπως ισχυρίζεται – φωτογραφία από το σημείο της συντριβής, έκανε αρχικά λόγο για δεκάδες νεκρούς επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη καταμέτρηση θυμάτων.

 

Πλάνα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας δείχνουν μαύρο καπνό να υψώνεται κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο και ένα πλήθος αξιωματούχων ασφαλείας και άλλων προσώπων να βρίσκεται κοντά στον τόπο της συντριβής.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν ακόμα άγνωστα, ενώ δ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα