19 Απριλίου 2024 / 9:25 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:25 μμ

Οσμή σκανδάλου για τον Μποναμά των 198.500 ευρώ στον Fedhatta

από fimotro

Στο ποσό των 198.500 ευρώ ανέρχεται, όπως αναγράφεται στη διαύγεια, η ενίσχυση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) από τον EOTγια τη διοργάνωση του Συνεδρίου των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων (ASTA DESTINATION EXPO 2018) στην Αθήνα στα μέσα Μαΐου.
Όμως τα ερωτηματικά είναι έντονα αφού στον ΕΟΤ παρουσιάστηκε ένας εκκωφαντικός προϋπολογισμός ύψους 1.554.000 ευρώ, όπου δήθεν την αμερικανική πλευρά την βαρύνει το ποσό των 765.400 ευρώ και την ελληνική, δηλαδή τον ΗΑΤΤΑ (788.000 ευρώ). Όλα αυτά σύμφωνα με την διαύγεια πάντα !
Εμείς το ψάξαμε και διείδαμε ότι οι αμερικανοί πράκτορες στο site τους αναγράφουν το κόστος του ταξιδιού που περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή. Άρα έχει πληρωθεί όλο το πακέτο !! Είναι απορίας άξιο επίσης ότι ο ΗΑΤΤΑ δεν αναφέρεται πουθενά στις αφίσες της εκδήλωσης και εμφανίζεται ένας -υβριδικός- φορέας με την επωνυμία Fedhatta (τι είναι τούτο 😉 που δεν διαθέτει και ΑΦΜ παρακαλώ ! Η υπόθεση έχει έντονη οσμή σκανδάλου αφού όπως μαθαίνουμε ο HATTA-Fedhatta εισπράττει ποσό (1.800 ευρώ) για τα B2B ραντεβού, 10.000 ευρώ για όσους είναι εκθέτες απ’ έξω, και άλλα έσοδα από σπόνσορες. Τα δε FAM TRIPS που διοργανώνονται της περίοδο της εκδήλωσης μας είπαν ότι είναι από χορηγίες !
Διερωτώμεθα που πάνε τα λεφτά του ΕΟΤ αφού ο Έλλην διοργανωτής εισπράττει από άλλες χορηγίες, από τα B2B και από τους εκθέτες ; Τα γνωρίζει αυτά η αρμόδια υπουργός ; Αληθεύει επίσης ότι ο φερόμενος πρόεδρος του Fedhatta εμφανίζεται παντού ως Λύσανδρος Τσιλίδης, ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Λύσανδρος Τζιλίδης-Τζιλόγλου,. Γιατί άραγε ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα