28 Μαρτίου 2024 / 9:20 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:20 μμ

Η Μπαρτσελόνα προσκύνησε τη Ρόμα και τον Μανωλά!

από fimotro

Όταν γίνεται λόγος για ένα ποδοσφαιρικό ΕΠΟΣ, το αποψινό κατόρθωμα της Ρόμα είναι ενδεικτικό των στιγμών που μπορεί να χαρίσει το άθλημα, ειδικότερα όταν αυτό παίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του Champions League!

Οι «τζιαλορόσι» υποχρέωσαν σε… εξαφάνιση την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι και έχοντας κορυφαίο του γηπέδου, τον Κώστα Μανωλά, επικράτησαν 3-0 και ανέτρεψαν το 4-1 της Καταλωνίας, ολοκληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, βάσει και των αντιπάλων που είχε απέναντί του και ως επιστέγασμα της απόδοσής του ήρθε το γκολ στο 82′, με το οποίο διαμορφώθηκε το 3-0 και η Ρόμα πήρε την πρόκριση.

Αγνώριστη η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι, που δεν είχαν καμία κλασική ευκαιρία σε 94 λεπτά αγώνα και γυρίζει ταπεινωμένη στη Βαρκελώνη, αποτυγχάνοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα