25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Survivor-διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο απόψε

από fimotro

Μετά από την διακοπή λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας το survivor επιστρέφει σήμερα και μάλιστα με δυναμικό τρόπο και μεγάλη ένταση.

Μεγάλη ένταση και αντιπαλότητα υπάρχει στην ομάδα των Διάσημων καθώς οι περισσότεροι δεν θέλουν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Συγκεκριμένα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνονται να λένε ότι θα ήθελαν να μην είχαν διαλέξει αυτόν, όταν ήρθαν οι νέοι παίκτες αλλά τον Πάνο Θεοδώρου.

Από την άλλη ο Σώζων, δείχνει τρομερά εκνευρισμένος και «απειλεί» ότι την επόμενη φορά που θα δει τέτοια συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του μπορεί να γίνει και βίαιος ενώ ταυτόχρονα, καρφώνει τον Μιχάλη Μουρούτσο για θέατρο.

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα. Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο φαγητού το οποίο θα είναι λαχταριστό και… επίκαιρο! Ωστόσο δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί καθώς όπως φαίνεται στο τρέιλερ η Μελίνα θα πέσει με αποτέλεσμα να σταματήσει το αγώνισμα.

Mεγάλο φαβορί για τη νίκη σήμερα είναι οι Μαχητές κάνοντας δύσκολη την ζωή των Διάσημων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα