28 Μαρτίου 2024 / 9:29 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:29 μμ

Κάντο όπως η Μπάρτσα…

από fimotro

Ορμώμενος από τον σπουδαίο σημερινό επαναληπτικό στο Ετιχαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ και το γεγονός ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα ψάχνει μια επική ανατροπή μετά το εις βάρος της 3-0 στον πρώτο αγώνα θα… ξεδιπλώσω τις τρεις μεγαλύτερες ανατροπές, κατά την άποψή μου, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα σας ταξιδέψω σε λαμπρές στιγμές του παρελθόντος.

Στον μεγάλο τελικό του 2007 ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ γράφτηκε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές του Τσάμπιονς Λιγκ με την επική κατάκτηση του τροπαίου από τους Αγγλους. Η Μίλαν έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 σκοράροντας στο 1’, στο 38’ και στο 43’. Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μεταμορφώθηκε από ασχημόπαπο σε κύκνο και μέσα σε επτά λεπτά από το 54’ ως το 60’ ισοφάρισε χάρη στα γκολ του μεγάλου αρχηγού Τζέραρντ και των Σμίτσερ και Αλόνσο. Η μάχη οδηγήθηκε τελικά στα πέναλτι, όπου το τρόπαιο βάφτηκε… κόκκινο.

Διαβάστε τις άλλες δύο μεγαλύτερες ανατροπές του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει των σημερινών μεγάλων προημιτελικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα