24 Απριλίου 2024 / 12:32 μμ
24 Απριλίου 2024 / 12:32 μμ

Αυτά θα πει Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο-Facebook

από fimotro

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα παραδεχτεί πως πως το Facebook υπέπεσε σε σειρά λαθών όσον αφορά την προστασία των δεδομένων των χρηστών του και τη διάδοση ψευδών ειδήσεων θα προβεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Ήταν δικό μου λάθος και λυπάμαι […] Είμαι υπεύθυνος για τα όσα συμβαίνουν εδώ», θα τονίσει χαρακτηριστικά σύμφωνα με την εισαγωγική τοποθέτησή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Επίσης  θα επαναλάβει ότι η διαρροή έγινε εξαιτίας κενών που υπήρχαν έως το 2014 στην πολιτική του Facebook όσον αφορά την πρόσβαση που είχαν οι σχεδιαστές εφαρμογών στα δεδομένα όχι μόνο όσων χρησιμοποιούσαν τα app τους αλλά στα στοιχεία των φίλων των εν λόγω χρηστών.

Για τις παρεμβάσεις της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, θα πει πως περίπου 126 εκατομμύρια χρήστες έλαβαν περιεχόμενο από τον ρωσικό φορέα Internet Research Agency, που πιστεύεται πως ήταν το κύριο όργανο παραπληροφόρησης και προπαγάνδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα