29 Μαρτίου 2024 / 6:58 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 6:58 πμ

Αήττητη για 7η σερί χρονιά στο ντέρμπι η Λίβερπουλ

από fimotro

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, μεταξύ Έβερτον και Λίβερπουλ, με την πρώτη να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά και την δεύτερη να έχει το μυαλό στο Champions League.

Ο Σαλάχ είναι τραυματίας, ενώ οι Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν και Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν στον πάγκο, για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να ξεκουράσουν του Μίλνερ και Μανέ. Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει όσο πιο φρέσκια γίνεται την ομάδα του για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι που ακολουθεί (προημιτελικός Champions League), έτσι έκανε θυσίες.

Ήταν ανώτερη η Λίβερπουλ, αλλά με φλύαρη υπεροχή. Η Έβερτον ήταν ανεξήγητα παθητική, μέχρι να ξυπνήσει στα τελευταία και να χάσει σπουδαίες ευκαιρίες, κυρίως στο 87′ με την κεφαλιά του Τζενκ Τοσούν και στο 88′ με το πλασέ του Κάλβερτ-Λιούιν.

Αυτή είναι η έβδομη σερί σεζόν στην Premier League που η Έβερτον δεν καταφέρνει να νικήσει τη Λίβερπουλ. Τελευταία φορά ήταν το 2-0 με Κέιχιλ και Αρτέτα τον Οκτώβρη του 2010, με την Λίβερπουλ να φτάνει πλέον τα 17 ματς αήττητη (σε όλες τις διοργανώσεις).

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την σέντρα του ματς, στη μνήμη του Ρέι Γουίλκινς…

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Μάικλ Κιν, Μπέινς, Σνιντερλέν, Ρούνεϊ (57′ Γκουέιγ), Τομ Ντέιβις (79′ Μπανινζίμ), Γουόλκοτ, Μπολασί (61′ Κάλβερτ-Λιούιν), Τζενκ Τοσούν.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Κλάιν, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Κλάβαν, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ (68′ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν), Ινγκς (89′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Μανέ (74′ Φιρμίνο), Σολάνκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα