28 Μαρτίου 2024 / 5:52 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:52 μμ

Αυτή είναι η αλήθεια για την διαθήκη του Ψάλτη – Τι λέει η κόρη του

από fimotro

Η κόρη του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, Μαρία, έντεκα μήνες μετά το χαμό του πατέρα της  μιλά για όσα γράφτηκαν για την περιουσία του ηθοποιού, αλλά και τη χήρα του Χριστίνα Ψάλτη.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Όμως, πονάω! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ. Μου λείπει η φωνή του, η αγκαλιά του, τα αστεία μας, οι βόλτες μας, μα πιο πολύ μου λείπουν τα σ’ αγαπώ του», αποκαλύπτει συγκινημένη στην Εspresso η Μαρία Ψάλτη.

Μιλώντας για την διαθήκη: «Ο μπαμπάς μου δεν άφησε καμιά περιουσία, γιατί μοίραζε τα πάντα στους φτωχούς, σε ιδρύματα. Δεν σκεφτόταν το μέλλον, ούτε τα γηρατειά του. Από τότε που ξεκίνησε ως ηθοποιός έτσι ήταν. Γι’ αυτό δεν ευσταθούν όσα λένε για τη διαθήκη και το μοίρασμα της περιουσίας».

Για την Χριστίνα και την κόντρα που έχει με την οικογένεια η χήρα του Ψάλτη είπε:: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του και εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο, η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματά σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Σε καμιά περίπτωση ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε να ακούγονται τέτοια πράγματα δημοσίως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα