28 Μαρτίου 2024 / 2:37 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:37 μμ

Άγριο επεισόδιο στην Βουλή μεταξύ Λαγού και Ξυδάκη – Παραλίγο να πέσει ξύλο

από fimotro

Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ βουλευτών από όλα τα κόμματα και χρυσαυγιτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της Ολομέλειας, ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Ο βουλευτής ξεκίνησε λέγοντας πως θα πρέπει να καταρρίπτονται όλα τα Τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν το FIR Αθηνών, προκαλώντας αντιδράσεις. Τότε άρχισε να επιτίθεται υβριστικά προς τους υπόλοιπους βουλευτές, λέγοντας πως «είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει».

Μάλιστα επειδή ο Χρυσαυγίτης δεν σταματούσε με τίποτα, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης πήγε κοντά του για να τον κατεβάσει, κάτι που όξυνε ακόμα περισσότερο τα πνεύματα!

Με μια εμπρηστική φρασεολογία, άρχισε να φωνάζει στους βουλευτές των άλλων κομμάτων «είστε προδότες, είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει!». Κάποιοι αντέδρασαν έντονα και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης πήγε μπροστά του και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης, φώναξε την φρουρά της Βουλής να παρέμβει και μόνο χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Προσωρινά διεκόπη η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ οι χρυσαυγίτες βουλευτές βγήκαν ομαδόν από την αίθουσα βρίζοντας χυδαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα