19 Απριλίου 2024 / 8:18 μμ
19 Απριλίου 2024 / 8:18 μμ

Μητσοτάκης: Βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων η καθαρή έξοδος

από fimotro

Η χώρα είναι σε σταυροδρόμι και η κοινωνία παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις στην πατρίδα μας, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ.

Το δικό μας χρέος είπε είναι να δείξουμε σοβαρότητα και να δώσουμε την ελπίδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ρεαλιστικές προτάσεις που θα βάλουν τη χώρα στον κατήφορο.

Τόνισε ότι η χώρα πάει τρία χρόνια πίσω και γίνονται εκπτώσεις στην Εθνική Κυριαρχία. Στο εσωτερικό μέτωπο σημείωσε ότι οι προσδοκίες παραμένουν χαμηλές, ενώ οι Ελληνες πληρώνουν υψηλούς φόρους για κακής ποιότητας υπηρεσίες.

«Παρά την προπαγάνδα της κυβέρνησης όλοι γνωρίζουν ότι έρχονται νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων όπως και μείωση του αφορολόγητου ορίου που θα πλήξουν τους πλέον αδύναμους πολίτες».

Στάθηκε στο ότι παραμένουν τα capital controls, ενώ οι τράπεζες ασμαίνουν και οι επενδύσεις δεν έρχονται. Όπως είπε στο Κατάρ διαπίστωσε ότι η χώρα θα μπορούσε να αποτελεί την επενδυτική έκπληξη της Ευρώπης αλλά μας κρατά πίσω η αστάθεια του φορολογικού συστήματος και κυρίως η γραφειοκρατία.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δημαγωγούν για το τέλος του προγράμματος. Πρόκειται για την τυπική λήξη του προγράμματος. Σταματά η χρηματοδοτική στήριξη της χώρας και θα πρέπει να δανειζόμαστε από τις αγορές. Διατηρούνται όμως στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις, αυτές που μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για πολλά χρόνια ακόμα, αυτό που αποκαλούμε ‘τέταρτο μνημόνιο’. Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει, είναι άλλο ένα βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων για να γλιτώσουν τα σκληρά μέτρα που έρχονται για τα οποία φέρουν ακέραια την ευθύνη», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα