28 Μαρτίου 2024 / 2:02 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:02 μμ

Την Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και την οπλοφορία Σαββίδη

από fimotro

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών φέτος και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα και το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στην ΑΕΚ, ενώ θα υπάρξει και πρόστιμο.

Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ απειλούνται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από 3 έως 5 χρόνια.

Σχετικά με τις κλήσεις των παραγόντων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινές που περιλαμβάνουν ποινές με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεσης βαθμών, ακόμα και υποβιβασμού, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος.

Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία λόγω της ένστασης κατά του φύλλου αγώνος που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, ζητώντας τη φυσική παρουσία του διαιτητή Γιώργου Κομίνη, που ήταν ο «άρχων του ντέρμπι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα