18 Απριλίου 2024 / 1:03 μμ
18 Απριλίου 2024 / 1:03 μμ

Και η UEFA παραδέχεται ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ

από fimotro

O Μάνος Σταραμόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ανέφερε πως οι αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο με το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και εκτιμούν πως σωστά δεν μέτρησε αρχικά, καθώς υποστηρίζουν πως υπάρχει οφσάιντ από τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση, ούτε θα κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο εξέτασε τη φάση για να διαμορφώσει τη δική της άποψη μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, τα οποία έκαναν τον γύρο του κόσμου.

«Οι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την UEFA για τη φάση του…οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η OYΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ…

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της UEFA, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ…», σημείωναν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα