19 Απριλίου 2024 / 12:51 μμ
19 Απριλίου 2024 / 12:51 μμ

Σπυράκη για κυβέρνηση: Εχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής

από fimotro

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, με αφορμή τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Μαρία Σπυράκη  βάλλει εναντίον των κυρίων Τσίπρα-Καμμένου, επισημαίνοντας πως δε μπορούν να κάνουν κάθαρση πουθενά “καθώς έχουν οι ίδιοι βουλιάξει στη λάσπη της διαπλοκής” και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο.

“Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων. Να γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού. Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνον για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή”, τόνισε, σε δήλωσή της, η κ. Σπυράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα