16 Απριλίου 2024 / 1:01 μμ
16 Απριλίου 2024 / 1:01 μμ

Τραγικός ο Φίλης: Δεν είναι το… μείζον θέμα οι Έλληνες στρατιωτικοί!!!

από fimotro

Όλα τα είχαμε δει από τον Φίλη, αυτό όμως δεν το περίμενε κανείς. Ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί για να γίνει πιο αντιπαθητικός και από τον Πάγκαλο! Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Eλλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, δήλωσε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, καλώντας τα ελληνικά ΜΜΕ να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον γιατί αυτό εξυπηρετεί την Τουρκία!!!

«Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον… Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι λάθος ζητήματα τόσο λεπτά όσο των διμερών σχέσεων με την Τουρκία, να αποτελούν ένα αντικείμενο μιας παραπλανητικής ενημέρωσης των Eλλήνων πολιτών… Βοηθά την Τουρκία να καθιστούμε ως κεντρικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης την υπόθεση της ταλαιπωρίας των στελεχών του στρατού. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση πότε θα λήξει η ταλαιπωρία των δύο στρατιωτικών.  Θα τραβήξει σε χρόνο αν κρίνω από το θέμα του Γερμανού δημοσιογράφου».

Η κυβέρνηση, διαβεβαίωσε ο κ. Φίλης, κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για το θέμα των δύο στρατιωτικών: «Το θέμα των σχέσεων με την Τουρκία δεν είναι τόσο απλό, είναι λεπτό και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, όχι συλλαλητήρια όπως με το Σκοπιανό. Πιστεύετε ότι έπρεπε να προτρέξει η ελληνική πλευρά και να μιλήσει για κρίση; Όχι, ορθώς δεν έδωσε μία διάσταση που ήθελε να δώσει η Τουρκία».

Σ.Σ. Fimotro: Θα τον αποδοκιμάσει κανένας υπεύθυνος από την κυβέρνηση; Ελπίζουμε πως ναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα