20 Απριλίου 2024 / 6:03 πμ
20 Απριλίου 2024 / 6:03 πμ

H Realnews που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

από fimotro

realnews reallife realmoney realsportsΜε τίτλο: “Σύγκρουση μέχρι… κεραίας!”, κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο η Realnews, η οποία αναφέρεται στην “ακραία πόλωση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς”.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

-Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με αιχμή τον ρόλο του ΕΣΡ.

-“Εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να διαμορφώσουμε με νέο νόμο το τηλεοπτικό τοπίο”, διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου. Για πραξικόπημα μιλά η Νέα Δημοκρατία και προαναγγέλλει κλιμάκωση των αντιδράσεων.

-Ετήσιες άδειες σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, με συνολικό τίμημα 25 εκατ. ευρώ, προβλέπει το νομοσχέδιο – γέφυρα.

-Τι σχεδιάζουν τα τηλεοπτικά κανάλια μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της κρίσιμης διάσκεψης του ΣτΕ και το “σκληρό ροκ” κυβέρνησης – δικαστών.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: “Μας χρωστάει πάρα πολλά η πατρίδα σου, χερ Σόιμπλε!”. Ο Χρ. Πασαλάρης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι σημερινοί ιθύνοντες της αλαζονικής “Deutschland über alles” αρνούνται επιμόνως ότι χρωστάνε στην Ελλάδα 600 δισεκατομμύρια σε επανορθώσεις λόγω των χιτλερικών εγκλημάτων επί Κατοχής και ξεχνάνε ότι οι προκάτοχοί τους εκτέλεσαν 60.000 Ελληνες στα αναρίθμητα ολοκαυτώματα”.

Ακόμα, στη Realnews:

-Διάλογος – “φωτιά” Τσίπρα – Σκουρλέτη: “Πρόεδρε, η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση”.

-Ο Στέργιος Πιτσιόρλας μιλά στην “R” για τις αποκρατικοποιήσεις: “Γιατί με κατηγορούν; Υλοποιώ το πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές”.

-Ρένα Δούρου: “Οι τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν φράξιες και εσωκομματικούς στρατούς”.

-Χρήστος Σταϊκούρας: “Ενισχύεται ο κίνδυνος για ένα τέταρτο μνημόνιο”.

-Το άγνωστο “ντιμπέιτ” Χίλαρι – Τραμπ για την ελληνική κρίση.

-Ντοκουμέντο: Στο φως ο απόρρητος φάκελος της Ασφάλειας για τον Αρη Βελουχιώτη.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ενθυμείσθε εκείνο το περίφημο «μας συγχωρείτε διακοπή» της πρώτης τηλεοπτικής εποχής, όταν «έπεφτε» το πρόγραμμα; Το ίδιο και με τον «νόμο Παππά»! Επεσε. Προσεχώς «Μεθοριακός Σταθμός»…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-Τίτλοι τέλους για Εύη – Γιώργο. Η Ε. Φραγκάκη χώρισε με τον Γ. Σαχάτ. Η δημοφιλής δημοσιογράφος είναι και πάλι μόνη μετά τη διάλυση της σχέσης της με τον ναυπηγό σύντροφό της.

-Ξαφνικός έρωτας για την Κλέλια. Ο φακός της “R” απαθανάτισε την ολυμπιονίκη Κλ. Πανταζή με τον εδώ και τέσσερις μήνες σύντροφό της Λευτέρη Τσάκαλο, που είναι στέλεχος μεγάλης εταιρείας εστίασης.

-Η αγάπη μεταμορφώνει τη Δήμητρα Ματσούκα.

-Γάμος μετά τον πελαργό. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Μπότση, που περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλέξανδρο Μιχαλά, χωρίς να βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

-“Δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Φώτο!”. “Κουράστηκα να γράφουν ό,τι θέλουν”, δηλώνει στην “R” η Νικολέττα Καρρά, απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν να μην είναι πια με τον Φ. Πιττάτζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα