26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo για το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό

από fimotro

Εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος άντρας είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του, στο τραγικό δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν το αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατάθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή σύμφωνα με την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η χρηματική αποζημίωση αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν μέσα.

Η οικογένεια του άτυχου συνοδηγού διόρισε πραγματογνώμονα και ανέθεσε σε δικηγόρο τον χειρισμό της υπόθεσης ξεσκονίζοντας κάθε πτυχή: από την κατάσταση του οδοστρώματος μέχρι το σημείο και τον τρόπο κατασκευής των τουαλετών, αλλά φυσικά και την κατάσταση του μαύρου supercar και τα πιθανά λάθη του νεαρού οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα