20 Απριλίου 2024 / 12:39 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:39 πμ

Ο Ηλίας Βρεττός στέλνει μήνυμα από το νοσοκομείο: Αφού ζω, όλα καλά

από fimotro

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά από τροχαίο χθες στην Παραλιακή. Ο γνωστός τραγουδιστής, που ήταν συνοδηγός, νοσηλεύεται έχοντας κατάγματα στη λεκάνη και τα πόδια, με τους γιατρούς να κρίνουν την κατάστασή του κρίσιμη, χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή του.

Σύμφωνα με τον επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλη Δασκαλάκη, «το ενδεχόμενο χειρουργείου θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επόμενων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες».

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του, Σοφία Φυρού. Υπό άγνωστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα και οι δύο να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο για περισσότερο από 45 λεπτά, ενώ η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη για τον απεγκλωβισμό τους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, την ώρα που οι πυροσβέστες απεγκλώβιζαν τον τραγουδιστή εκείνος φώναζε «πονάω στα πόδια».

Οπως σημείωσε ο μάνατζερ του τραγουδιστή Λουκάς Καραγιάννης, το ατύχημα συνέβη όταν ένα άσπρο αυτοκίνητο τους «έκλεισε». «Ηταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε, η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο, που έπεσε από τη μεριά του Ηλία γιατί η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης. «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα», πρόσθεσε.

Η Αστυνομία και η Τροχαία θα εξετάσουν προσεκτικά τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής για να δουν τι ακριβώς συνέβη και αν εμπλέκεται το λευκό φορτηγό, να εντοπίσουν τον οδηγό που εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός σχολίασε μερικές ώρες αργότερα με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης, έπειτα από το σοκαριστικό τροχαίο.

«Αφού ζω, όλα καλά…», έγραψε ο τραγουδιστής. «Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

Η οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός ήταν η σύντροφοός του. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, φέρει ελαφρά τραύματα στα πλευρά, ωστόσο έχει υποστεί σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα