26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Σεντένο: Εχει κάνει εξαιρετική δουλειά η Αθήνα

από fimotro

Οι ελληνικές αρχές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, υλοποιώντας ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων και σήμερα θα ενημερωθούμε σχετικά από τους θεσμούς, υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο προσερχόμενος στη συνεδρίαση.

«Εχουν περάσει οκτώ δύσκολα χρόνια, προσμένουμε τη λήξη του ελληνικού προγράμματος που θα αποτελέσει πολύ καλή είδηση», τόνισε ο κ. Σεντένο.

Μοσκοβισί: Η Αθήνα έχει εκπληρώσει το 99% των προαπαιτούμενων

Τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτύχει η Ελλάδα, εκπληρώνοντας το 99% των προαπαιτούμενων δράσεων στις οποίες έχει δεσμευθεί, επεσήμανε ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος σήμερα στο Eurogroup, τονίζοντας ότι το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τον Π. Μοσκοβισί, το Eurogroup θα πρέπει να στείλει το μήνυμα ότι μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσει η Ελλάδα να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα και να περάσει σε μια νέα εποχή ευημερίας, σημειώνοντας ότι στο διάστημα αυτό θα πρέπει να συμφωνηθεί η μετα-μνημονιακή εποπτεία της Ελλάδας, καθώς και τα μέτρα που θα ελαφρύνουν το βάρος του ελληνικού χρέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα