24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Τρία κορίτσια προς αποχώρηση από τους μαχητές

από fimotro

Στα άκρα έφτασαν οι σχέσεις των Μαχητών μετά την ήττα τους από τους Διάσημους καθώς ετοιμάζονται να αποχωριστούν έναν παίκτη, μάλλον μια παίκτρια. Χάνοντας έναν αγώνα με καθαρή διαφορά 10 – 5 το σκορ, βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να ακονίζουν μαχαίρια και να μετατρέπουν σε αρένα την αυτοσχέδια σπηλιά που έστησε ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί και η ομάδα του προκειμένου να συζητηθούν υπό το φως της δάδας όσα χωρίζουν και όσα ενώνουν τους παίκτες.

Όπως είπε ο Θοδωρής «το παιχνίδι τώρα αρχίζει… Το ζήτημα είναι πως ο Νίκος, του οποίου ο ρόλος είναι πιο αδύναμος από καθενός, δεν βγήκε στη σέντρα για κάποιο λόγο πολύ περίεργο και αφήνοντας άφωνους και τους συμπαίκτες του, μάλλον λουφάροντας θα προχωρά στο παιχνίδι.

Ο καλύτερος παικτης των Μαχητών ο Ηλίας εκλήθη λόγω ασυλίας να προτείνει κάποιον παίκτη για αποχώρηση. Κι εκείνος, πρότεινε την Μαρίνα,η οποία του επιτέθηκε από την στιγμή του Συμβουλίου.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας κερδίσει την ασυλία πρότεινε την Ντάρια. Ο Νίκος ράστα πάλι την γλύτωσε και οι μαχητές εντελώς αψυχολόγητα βγάζουν δυο πολύ δυνατές παίκτριες στη δοκιμασία αποχώρησης.

Τρίτη υποψήφια η Ροδάνθη και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε μεταξύ τους και οι τρεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα