29 Μαρτίου 2024 / 2:55 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:55 πμ

Καραμανλής για Παπαγγελόπουλο: Δεν μπορεί να δηλώνει και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ…

από fimotro

Αναφορά στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό σκηνικό έκανε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής., Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ χαρακτήρισε «δίκαιη» τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου. Σήμερα το πρωί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι ο Κώστας Καραμανλής όταν έχει κάτι να πει το λέει μόνος του και μάλιστα διερωτήθηκε πώς γίνεται να λένε κάποιοι ότι ο Αντώναρος εκπροσωπεί τον Καραμανλή, όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από εννιά χρόνια. «Δηλαδή ο Θόδωρος Ρουσόπουλος που είπε τα ακριβώς αντίθετα από τον Αντώναρο, δεν ήταν και αυτός κυβερνητικός εκπρόσωπος;» αναρωτήθηκε.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο τομεάρχης υποδομών της ΝΔ επισήμανε ότι πολλοί στην πολιτική έχουν εισπηδήσει σε άλλα κόμματα. Ωστόσο, «δεν μπορείς να δηλώνεις και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ» και ξεκαθάρισε ότι ούτε για αστείο δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα