28 Μαρτίου 2024 / 9:37 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:37 μμ

Αποκάλυψη: Aυτό επιβεβαιώνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Λαγούδη

από fimotro

Χθες το βράδυ διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, την Ασφάλεια Αγρινίου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξουν –με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια- στα «πώς» και τα «γιατί» της πολύκροτης υπόθεσης.

Στο μεταξύ, τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ζητήσει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για να μάχθε ποιος άνοιξε το Viber της 44χρονης και πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής θα πάει στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει το σχετικό έγγραφο με το οποίο η οικογένεια αναμένεται να λάβει την βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα