Επιτέλους, διώχνoυν από τον Ολυμπιακό τους ποδοσφαιριστές – σούργελα

Να το δούμε όμως, γιατί και πέρσι τα ίδια έλεγαν από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων!…

Αυτό που έπρεπε να γίνει από την αρχή της χρονιάς, θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο Μαρινάκης παίρνει.. σκούπα, αλλά να το δούμε πρώτα, γιατί και πέρσι τα ίδια έλεγαν στον Ολυμπιακό και τελικα έμειναν με τον Σεμπά, τον Μποτία και άλλους πολλούς παίκτες – σούργελα αυτού του επιπέδου. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, έχει αποφασιστεί να γίνει σημαντικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της ομάδας, διότι υπάρχει δυσαρέσκεια για αρκετούς παίκτες των Πειραιωτών, που αποκτήθηκαν για να γίνουν πρώτα βιολιά. Ωστόσο, δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, δείχνοντας αδιάφοροι οι περισσότεροι από αυτούς, παρότι πληρώνονται πλουσιοπάροχα και υπάρχει απογοήτευση στον σύλλογο για την εικόνα που παρουσίασαν, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν τον κύκλο τους στην ομάδα. Εκτιμάται ότι οι αλλαγές θα είναι ανάλογες (αριθμητικά) με του 2010. Όταν δηλαδή, ανέλαβε την ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», σε δύσκολη θέση εν όψει της νέας σεζόν βρίσκονται οι Οφόε (χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη για τον οποίο δαπανήθηκαν χρήματα και παρά τα προσόντα που έχει δεν έπιασε, δείχνοντας αδιάφορος μετά το καλό του ξεκίνημα), Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς και Μποτία. Το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ λήγει το καλοκαίρι και μπορεί πλέον να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.
Υπάρχει δυσαρέσκεια και για κάποιους από τους Έλληνες του ρόστερ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για ποιους πρόκειται, αλλά και το πώς θα χειριστεί ο Ολυμπιακός τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Εμενίκε, Βούκοβιτς, Καρσελά Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Μπεν καιρό πριν τεθεί εκτός πρωταθλήματος η ομάδα του Πειραιά και πλέον δεν ανήκουν στο ρόστερ της.
Παράλληλα, υπό κρίση βρίσκονται και άνθρωποι που έχουν πόστο στον σύλλογο και εισηγήθηκαν ή άναψαν το «πράσινο φως» για να γίνουν οι συγκεκριμένες προσθήκες.

Σ.Σ. Fimotro: Ας κρατήσουμε μια πισινή σχετικά με τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό και αυτό γιατί τα 3/4 του ρόστερ είναι πραγματικά για τα μπάζα και γιατί κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ακούγονται από τη διοίκηση. Εάν αποφασίσει να τους αλλάξει όλους με πολύ καλύτερους ο Μαρινάκης υπάρχουν ελπίδες να κάνει κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει φυσιογνωμία ο Ολυμπιακός. Εάν τα λένε, για να ηρεμήσει ο κόσμος και οι φίλαθλοι της ομάδας, τότε κακό του κεφαλιού τους..