29 Μαρτίου 2024 / 2:37 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:37 πμ

Δημήτρης Βίτσας : Δεν υπάρχει επίθεση στους δικαστές αλλά κρίση επιστρέψαμε στο προηγούμενο καθεστώς

από fimotro

north98Απόλυτα δικαιολογημένη είδε τη στάση της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός εθνικής αμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας σε οτι αφορά την απόφαση του ΣτΕ και τις κρίσεις για τους δικαστές. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο κ. Βίτσας είπε μεταξύ αλλων πως δεν υπάρχει επίθεση απο την κυβέρνηση στους δικαστές υπάρχει σεβασμός αλλά υπόκεινται σε κρίση σε ενα γεγονός. Δεν υπάρχει προσωπικό θέμα υποστήριξε γις τον υπουργό επικρατείας κ. Νίκο Παππά γιατί δεν νομοθετεί μόνος του ο υπουργός αλλά η κυβέρνηση η οποία θέλει να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Επομένως ειπε ο κ. Βίτσας περιμένουμε μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία που θα ρυθμίζει το κενό που υπάρχει σήμερα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους αεροπειρατές να συνεχίζουν να κατέχουν δωρεάν ενα δημόσιο αγαθό οπως το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων. Αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό ο κ. Βίτσας ειπε πως δεν θα ήθελε να αποχωρήσει απο τον υπουργείο άμυνας εχουμε μεγάλη δουλειά μπροστά μας , αλλά το θέμα δεν ειναι τι θέλω ή τι δεν θέλω εγώ, ενω στην παρατήρηση οτι ορισμένοι υπουργοί εχουν κατεβάσει τα μολύβια περιμένοντας τις αλλαγές που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός απάντησε πως κανένας δεν θα πρέπει να κατεβάσει τα μολύβια μεχρι τη στιγμή που θα αλλάξει δουλειά οπως συμβαίνει και στον ιδιωτικό τομέα που δεν θα πρέπει ενόψει αλλαγών να κάνουν λευκή απεργία.

Ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας σχετικά με τον ανασχηματισμό πρέπει να λαμβάνει υπόψη του οπως ειπε, τη λύση των προβλημάτων με τον καλύτερο συντονισμό και την δομικότητα των υπουργείων. Μετά έρχονται τα πρόσωπαπυ εκπληρώνουν αυτούς τους ρόλους. Πάντοτε χρειάζεται καλύτερος συντονισμός και καλύτερη συλλογικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα