19 Απριλίου 2024 / 2:44 μμ
19 Απριλίου 2024 / 2:44 μμ

Στο Ν. Παππά ρίχνει την ευθύνη ο Α. Λοβέρδος

από fimotro

north98Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της δημοκρατικής παράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.
Μιλώντας στο ραδιοφωνο της Θεσσαλονίκης north 98.0 σημείωσε πως αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να κάνει πολύ καλά να διχάζει και να σπιλώνει το έκανε και χθες το βράδυ με τον τροπο που επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη γιατί δεν έγινε το δικό της και δεν έπεσε μαυρο στα κανάλια. Η δικαιοσύνη μίλησε η δημοκρατία νίκησε , ειπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε : να καταλάβει η κυβέρνηση οτι θα πρέπει να φέρει εναν νέο νόμο προσαρμοσμένο στην απόφαση του ΣτΕ που να ρυθμίζει το νεο τηλεοπτικό τοπίο , αλλά με άλλον υπουργό , γιατί καταλαβαίνετε τι θα γίνει στην βουλή αν τον νέο νόμο τον φέρει ο ιδιος υπουργός. Υπουργός που αποδοκιμάστηκε με τέτοιο τροπο δεν εχει πρόσωπο να εμφανιστεί στη βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα