28 Μαρτίου 2024 / 2:03 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:03 μμ

Λεβέντης : Εγώ δεν ζητάω την παραίτηση του Παππά γιατί στην κεντρική ιδέα του νόμου συμφωνώ!

από fimotro

north98Μιλώντας στο ραδιοφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή απόφαση του ΕΣΡ ειπε πως θεωρεί ανοησία της ΝΔ να ζητά παραίτηση πρωθυπουργού , πρωθυπουργός ειναι κανει οτι θ´ελει για το ποιος θα ειναι υπουργός αλλά θα πρεπει να κινείται στα όρια του νόμου του ΕΣΡ.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη οτι δεν θα πρεπει η κυβέρνηση να επιτίθεται στους δικαστές : δεν διδάχθηκαν τίποτα ; Αν ετοιμάζονται για νέες παρανομίες θα πρεπει να προσέξουν και να προσέξει ο κ. Τσίπρας να μην παρασυρθεί απο τους σκληρούς γιατί θα καταστραφεί. Οι δικαστές ειναι ηλικιωμένοι άνθρωποι και δεν εχουν ανάγκη κανέναν και οι αποφασεις που βγάζουν ειναι με λογική σημείωσε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων κ. Λεβεντης. Επίσης εκτιμά οτι η κυβέρνηση δεν υπέστη ήττα απλά αρμένιζε στραβά είπε, οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη, και εγώ θεωρώ νίκη της λογικής και καλά θα κάνει η ΝΔ να μην πανηγυρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα