24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Το κινητό τηλέφωνο μίας χρήσης «δείχνει» εκτελεστή του Στεφανάκου

από fimotro

Αν και τα «συμβόλαια θανάτου» είναι από τις υποθέσεις που οι αστυνομικές Αρχές έχουν πολύ μικρό ποσοστό εξιχνίασης (για μία σειρά από λόγους…), αυτή τη φορά η τεχνολογία φαίνεται πως είναι σύμμαχος της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, έχει εντοπιστεί τηλεφωνική κλήση ελάχιστων δευτερολέπτων από αριθμό που χρησιμοποιήθηκε μία και μοναδική φορά, την ώρα που ο Βασίλης Στεφανάκος βγήκε από την πολυκατοικία και κατευθύνθηκε στην ημιθωρακισμένη BMW του. Όσο κι αν προσπάθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν άλλο σήμα του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου.

Πλέον, οι έρευνες στρέφονται στο εάν αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορεί να διασυνδεθεί με άλλο «νονό της νύχτας», με τον οποίον ο 58χρονος Στεφανάκος είχε θανάσιμη διαμάχη. Για την υπόθεση έχουν ληφθεί τουλάχιστον δύο σημαντικές καταθέσεις από άτομα της νύχτας, που βοήθησαν το έργο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Όσον αφορά διάφορα «στοιχεία» που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, π.χ. περί «κρητικής προφοράς» κάτι τέτοιο -σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή του Reader.gr- δεν ισχύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα