17 Απριλίου 2024 / 1:24 πμ
17 Απριλίου 2024 / 1:24 πμ

Τέλος εποχής γι αυτόν τον Ολυμπιακό…

από fimotro

Το Fimotro δεν έκρυψε ποτέ τα ερυθρόλευκα αισθήματά του. Ούτε φυσικά ποτέ το έπαιξε… υπερκομματικό site που παρουσιάζει όλες τις οπαδικές ειδήσεις. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ αλλά και στα άλλα αθλήματα, χωρίς ποτέ να προσβάλλει τις αντίπαλες ομάδες, στήριζε πάντα τον Ολυμπιακό, όπως ακριβώς αυτό θα κάνει και στο μέλλον.

Άλλο αυτό και άλλο το ποδοσφαιρικό αίσχος που παρακολουθούμε από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τα τελευταία 3 χρόνια. Ο σχολιασμός δεν αφορά μόνο τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ σήμερα, μετά την ήττα του με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Αφορά την συνολική εικόνα της ομάδας. Πέρσι και πρόπερσι λόγω ανικανότητας των αντιπάλων ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Έχανε τα κύπελλα, αλλά τα πρωταθλήματα τα κέρδιζε γιατί οι αντίπαλοι δεν επένδυαν χρήματα και γιατί είχε σε πολλές περιπτώσεις, ως ο πιο ισχυρός, την εύνοια της διαιτησίας.

Τα συσσωρευμάνα λάθη του Μαρινάκη με άστοχες επιλογές προπονητών, άστοχες επιλογές σε ξένους παίκτες, άστοχες επιλογές σε συνεργάτες, άστοχες επιλογές με πωλήσεις παικτών και άστοχες επιλογές με κόντρες και επιθέσεις σε… πολιτικό επίπεδο (βλ. ανούσιες κόντρες με Καμμένο, ΣΥΡΙΖΑ, Κοντονή κ.α.) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την απαράδεκτη σε επίπεδο θεάματος και ουσίας, παρουσία των Ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός που έπαιζε μπαλάρα πριν από τρία χρόνια, δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών. Ο Μαρινάκης εκτός του ότι είχε σοβαρά προβλήματα με την ομάδα, άνοιξε μέτωπα σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο που τον απομόνωσαν, με αποτέλεσμα να συνασπιστούν όλοι απέναντί του.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, μετά το διπλό στο Φάληρο για το πρωτάθλημα, η «Ένωση» συνέχισε την πελατειακή σχέση που χτίζει σταδιακά με τον μεγαλύτερό της αντίπαλο, πετώντας τον έξω και από το Κύπελλο (2-1). Το τρίτο τέρμα του Χριστοδουλόπουλου φέτος απέναντι στους Πειραιώτες και μια ασύλληπτη γκολάρα του Αραούχο υπέγραψαν τον θρίαμβο των «κιτρινόμαυρων», που τους έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Άξιος της τύχης του ο Ολυμπιακός, δεν αξιοποίησε την υπεροχή του στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε ήταν να γεμίσει ποδοσφαιρικό άγχος στο τέλος το ΟΑΚΑ με τη μείωση του σκορ από τον Ταχτσίδη.

Κάπως έτσι έκλεισε τον κύκλο της αυτή η ομάδα. Στο χέρι του Μαρινάκη είναι να την ξανακάνει μεγάλη. Θα την κάνει όμως, ή θα δούμε το ίδιο αίσχος σε επίπεδο θεάματος και του χρόνου; Θα δείξει…

Fimotro

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα