28 Μαρτίου 2024 / 11:38 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:38 πμ

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της δολοφονίας του Στεφανάκου!…

από fimotro

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο που καταγράφει την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου και πως ο πρώην βαρυποινίτης έπεσε στην παγίδα τους.

Το bloko.gr παρουσιάζει ένα μοναδικό βίντεο ντοκουμέντο. Πρόκειται για το βίντεο – διάρκειας μόλις 29 δευτερολέπτων – στο οποίο  περικλείονται οι εικόνες της άγριας δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου.

Το τέλος της ζωής για τον παλιό capo di capi γράφτηκε στις 17 Ιανουρίου του 2018, στις 20:08:33 έξω από τα γραφεία της επιχείρησης του στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Όπως θα δείτε, οι δράστες καταφτάνουν μόλις το θύμα βγαίνει μόνος από τα γραφεία της εταιρείας του και επιχειρεί να μπει στην ημιθωρακισμένη BMW. Ο δολοφόνος, με ρυθμό και ταχύτητα αθλητή διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 60 μέτρων από το σημείο που είναι ακινητοποιημένη η μοτοσικλέτα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα, παρότι τρέχει φορτωμένος με το βαρύ όπλο.

Μόλις πλησιάζει αρχίζει το τερέτισμα του θανάτου, αδειάζοντας το γεμιστήρια του καλάσνικοφ ρίχνοντας 28 ή 29 σφαίρες.

Μόλις αδειάζει το όπλο, η μοτοσικλέτα κινείται, επιβάζει το δολοφόνο και οι δύο μαζί, εξαφανίζονται με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα