29 Μαρτίου 2024 / 9:49 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:49 πμ

Άγρια επίθεση του “Βηματοδότη” στον Άδωνι

από fimotro

Σκληρή κριτική στα όρια της γελοιοποίησης ασκεί σήμερα στο ηλεκτρονικό Βήμα ο “Βηματοδότης”. Αντιγράφουμε ολόκληρο το σχόλιο :

Τι κι αν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης τον κάλεσε και του ζήτησε διευκρινίσεις. Τι κι αν ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Κουμουτσάκος δήλωσε πως «ήταν μια λάθος δήλωση» και επιχείρησε να μαζέψει τα αμάζευτα του Αδ. Γεωργιάδη (φωτογραφία), ότι δηλαδή αλλού τους κομουνιστές τους φυλακίζουν. Ο Αδωνις επιμένει (όχι θα χάσει νομίζετε τέτοια ευκαιρία) και συνεχίζει να δηλώνει: «Φταίω εγώ που στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα έχουν απαγορεύσει τον κομμουνισμό;» και ακόμα «τι φταίω εγώ που το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει απαγορεύσει διά ροπάλου δύο σύμβολα, αυτό με τον ναζιστικό σταυρό και αυτό με το σφυροδρέπανο;». Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι ενώπιον του προέδρου του κόμματος είπε ότι δεν το είπε έτσι ακριβώς, ότι παρεξηγήθηκε. Εμαθα ότι ο κ. Μητσοτάκης πνίγει λόγω της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση (να μην τους δώσει δηλαδή όπλα για κριτική) την οργή του για τον Αδωνι. Και έχει δίκιο, αφού η παράταξή του ήταν αυτή (με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή) που νομιμοποίησε το ΚΚΕ. Αμ το άλλο; Του ανοίγει μέτωπο και με το ΚΚΕ. Γι’ αυτό έβαλε τον κ. Κουμουτσάκο να δηλώσει ότι δεν αποκλείει συνεργασία με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

Ο Αδωνις όμως τον χαβά του με την αντικομμουνιστική ρητορεία του. Ισως θέλει να φανεί αρεστός στο ακροατήριό του (και στους ψηφοφόρους του), ίσως θέλει να προσελκύσει ψηφοφόρους από την άκρα Δεξιά. Αγνωστοι αι βουλαί του αντιπροέδρου. Εκείνο όμως που τον ρώτησα είναι εάν ισχύουν όλα αυτά περί φυλακίσεων των κομμουνιστών και με τους κινέζους κομμουνιστές που είναι κάποια δισεκατομμύρια. Ο Αδωνις δεν τα χάνει με τέτοιου είδους απλές ερωτήσεις και απήντησε αμέσως: «Μα οι Κινέζοι είναι φίλοι μας». Ούτε βεβαίως γνωρίζει καμιά δυτική χώρα στην οποία να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα πιθανόν να ξεχνά ότι αυτός ο κύκλος έχει προ πολλού κλείσει στη χώρα μας, με πολύ πόνο και αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα