29 Μαρτίου 2024 / 12:03 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:03 πμ

ΕΛΑΣ: Απετράπη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού

από fimotro

Η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται ότι απέτρεψε σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ.

Μετά από εισαγγελική παραγγελία πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ και της ασφάλειας στο κελί Αλβανού βαρυποινίτη

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, για κατοχή ακόμη και εξαρτημάτων όπλων, που ενδεχομένως να χρησιμοποιούνταν σε απόπειρα απόδρασης, ή ακόμη και σε ομηρία.

Μετά την έρευνα στο κελί εντοπίστηκαν δύο λάπτοπ, συνδεδεμένα στο διαδίκτυο, αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, γάντζοι και άλλα αντικείμενα.

Ο  συγκεκριμένος βαρυποινίτης, είχε καταδικαστεί για την απόπειρα απόδρασης ανατίναξης του μαντρότοιχου των φυλακών σύμφωνα με το σχέδιο “Γοργοπόταμος” και δήλωνε περήφανος για τη φιλία του με τους “Πυρήνες της Φωτιάς”.

Μάλιστα υπογράφει το προφίλ του στο facebook ως “επαγγελματίας δολοφόνος” έχει αναρτήσει σε αυτό δύο επικοινωνίες μέσω Skype και οι δύο στις 30 Ιανουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο βαρυποινίτης, φέρεται ότι είχε στήσει εκεί ένα «γραφείο» από το οποίο κατηύθυνε την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα