19 Απριλίου 2024 / 4:57 πμ
19 Απριλίου 2024 / 4:57 πμ

Από σήμερα σε 12 – 24 δόσεις όλοι οι φόροι μέσω Taxisnet…

από fimotro

Ενεργοποιήθηκε και είναι διαθέσιμη στο Taxisnet στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ www.aade.gr η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τους φορολογούμενους που θέλουν να ρυθμίσουν σε 12 ή 24 δόσεις οφειλές πριν αυτές γίνουν ληξιπρόθεσμες. Το μέτρο αυτό δίνει ανάσα σε χιλιάδες φορολογούμενους που κινδύνευαν να χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων. Η αίτηση ένταξης υποβάλλεται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια οι δόσεις πληρώνονται στην τράπεζα με την Ταυτότητα Οφειλής. Εντός Φεβρουαρίου, αναμένεται η ενεργοποίηση μιας ακόμα ηλεκτρονικής υπηρεσίας από την ΑΑΔΕ με τη χρήση της οποίας οι φορολογούμενοι θα μπορούν να πληρώνουν μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας απευθείας μέσω του taxisnet, τις οφειλές τους.

Η πάγια ρύθμιση, δίνει τη δυνατότητα διακανονισμού σε 12 μηνιαίες δόσεις ή ακόμα και σε 24 δόσεις σε έκτακτες περιπτώσεις. Βέβαια ο φορολογούμενος θα πληρώσει έντοκα. Η αίτηση ένταξης υποβάλλεται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια οι δόσεις πληρώνονται με την Ταυτότητα Οφειλής. Εντός Φεβρουαρίου, αναμένεται η ενεργοποίηση μιας ακόμα ηλεκτρονικής υπηρεσίας από την ΑΑΔΕ με τη χρήση της οποίας οι φορολογούμενοι θα μπορούν να πληρώνουν μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας απευθείας μέσω του taxisnet, τις οφειλές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα