18 Απριλίου 2024 / 10:52 μμ
18 Απριλίου 2024 / 10:52 μμ

Το “ανέκδοτο” στην ΕΡΤ από τον Λάμπη Ταγματάρχη!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Ξέραμε από τα γραπτά κείμενα και τις ραδιοφωνικές εκπομπές ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης έχει πολύ χιούμορ. Μιλώντας όμως με δημοσιογράφους, ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χιούμορ.

Απαντώντας στις κατηγορίες του αποπεμφθέντα γενικού διευθυντή Σταύρου Καπάκου τον κατηγόρησε μεταξύ άλλων και για χαμηλή τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων λέγοντας:
«Μικρά και μοιραία» ήταν τα νούμερα των δελτίων ειδήσεων των οποίων προΐστατο και τα οποία δεν μπόρεσε να βελτιώσει». Αυτό είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.

Κι΄όμως αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται επικεφαλής της ΕΡΤ. Λες και το υπόλοιπο πρόγραμμα που ήταν υπεύθυνος έσπαγε τα κοντέρ τηλεθέασης με το 5-6-7%.

Δεν γνωρίζει ως «ειδικός» ότι η τηλεθέαση των δελτίων είναι συνάρτηση του όλου προγράμματος και ειδικά αυτό που παραδίδει στα δελτία. Όταν το πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν το βλέπουν ούτε αυτοί που το παράγουν, τι τηλεθέαση να έχουν και τα δελτία; Το πρόγραμμα και οι εκπομπές ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου που έχει εγκρίνει η διοίκηση της ΕΡΤ είναι για άτομα με «ειδικές ανάγκες».

Κύριε Ταγματάρχα μην λέτε ανέκδοτα και παραμυθιάζεται το Μαξίμου ότι γνωρίζετε από τηλεόραση. Βελτιώστε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανεβάστε τη θεαματικότητα του καναλιού και αφήστε τα παραμύθια.
Τα δελτία της ΕΡΤ αυτά ήταν πάντα, μην λέτε ανέκδοτα γιατί εκτίθεστε διπλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα